Lees over ons in de Consumentengids!

Verkoop- en leverings- voorwaarden

Perfect Waterbedden logo header

Perfect Waterbedden, al 32 jaar waterbedspecialist!


Wie goed advies over waterbedden wil, kan per mail of telefoon bij Perfect Waterbedden terecht. Met 32 jaar ervaring kunnen wij u adviseren en helpen een keuze te maken.

Wij zijn de familie Paardenkooper. In 1991 startte Freek Perfect Waterbedden in Bunnik. Zoon Robin hielp het bedrijf al in de startperiode en moeder Janneke hielp met de administratie. Ik, dochter Myriam, heb wat langer gedaan om mee te gaan doen, maar in 1996 starrte ik de toonzaal in Maassluis/Maasland.

Bijna 25 jaar hebben we toonzalen gehad met de waterbedden en alles wat daarbij hoort. Onze overtuiging dat het slapen op een waterbed één van de beste manieren van slapen is, konden we aan u uitleggen tijdens een afspraak in deze toonzalen. Maar de tijden veranderen en rond 2002 kregen we een website (ook via Aqua Direct waterbedden) en later ook een webshop.

Waterbed

Naast de verkoop na een bezoek aan de toonzaal kon er nu ook online verkocht worden. En iedereen in dit familiebedrijf had een rol die bij hem paste. Er kwamen toonzalen bij, er gingen toonzalen weg. Ouders besloten te stoppen, maar Perfect Waterbedden bleef bestaan. Robin ging zijn eigen weg en in 2017 sloot de laatste toonzaal, omdat de kosten te hoog waren ten opzichte van de baten. Maar online ging ik verder.

En nu kunt u nog steeds terecht voor alles wat met waterbedden te maken heeft! Voor informatie en advies, voor de verkoop van waterbed onderdelen en producten.

U kunt mij bereiken via de mail op info@perfect-waterbedden.nl of via de telefoon op 06-24387192 (inspreken als ik niet opneem) of via dat nummer op What’s app of Telegram.

logo zeemeermin
Wist u dat...

Logo Perfect

...wij al 32 jaar waterbed-ervaring hebben?

...wij alle losse waterbedonderdelen kunnen leveren?

...wij u kunnen helpen met onderhoud van uw waterbed?

...u bij ons terecht kunt voor al uw waterbed-vragen?