Lees over ons in de Consumentengids!

Verkoop- en leverings- voorwaarden

Perfect Waterbedden logo header

Perfect waterbedden assortiment


Ons assortiment bestaat vooral uit onderdelen voor waterbedden en onderhoudsproducten. Maar u kunt ook nog complete bedden bestellen. Hieronder voorbeelden.

* Al onze waterbedden worden geleverd met een Luxe (deelbaar vanaf 160 breed) Tencel tijk (matrashoes). Hierbij is een extra boventijk bij te bestellen, voor als de andere bijvoorbeeld in de was moet. De matras of matrassen, een veiligheidsvoering en een verwarming (2 bij een duo). De onderbouw is te krijgen in zwart, wit, grijs, beuken of kersen. De bedden zijn te krijgen in verschillende maten en in diverse stabiliteiten. Ons advies is altijd om met 2 personen een duo-systeem te nemen en dan minimaal 180 cm breed! Genoemde prijzen zijn voor een compleet waterbed zonder meubelen (achterwand, nachttafeltje) en zonder beddengoed.


De Perfect Basic

De Basic is een mooi standaard bed met een hoge hoek van 20 cm. Het is leverbaar in bijvoorbeeld 180 x 200 vanaf ± € 1695,-.

Basic waterbed

Het duo-systeem heeft een meerprijs van € 195,- en heeft een aantal voordelen. Ieder heeft een aparte waterzak, waardoor beiden op een juiste hoeveelheid water ligt, met optimale steun. Er komt een verwarmingselement bij, zodat beiden de gewenste temperatuur kan instellen. Verder golft het niet zo erg door, dus als de één beweegt, voelt de ander dat een heel stuk minder dan met een enkele waterzak. Wij raden wel aan om bij een duo systeem minimaal een bed van 180 breed te nemen.


Perfect Split inbouw

De schuimrand is in tweeën gesplitst waardoor je heel gemakkelijk kunt opmaken. Dit bed is gemaakt om in een ledikant te plaatsen. Mits de ledikant geschikt is natuurlijk. In 180/200 leveren we dit bed ook vanaf € 1695,- compleet inclusief de plaatsing. In duo ook voor € 195,- meer.

Perfect Split inbouw


Perfect Split softside

De schuimrand is hier ook in twee├źn gesplitst waardoor je heel gemakkelijk kunt opmaken. Alleen is het onderste deel van het schuim bekleed met een zwarte of witte Leder-look stof. Hierdoor kan hij zonder ledikant geplaatst worden. Bij dit bed is dan ook een rechte achterwand, in zwart of wit leder-look te bestellen. In 180 x 200 vanaf ± € 1995,-.

Perfect Split softside


Onze 'compleet' prijzen zijn voor het complete waterbed met luxe Tencel tijk, met onderbouw in zwart of wit, verwarming, onderhoudspakket het eerste jaar en onze garanties.

Kijk voor onze garantiebepalingen bij de 'verkoop- en leveringsvoorwaarden'.


De Hardside waterbedden worden niet zo veel meer verkocht, maar u kunt nog altijd bij ons terecht voor de losse onderdelen van een 'Hardsider' zoals;
Matrassen in diverse maten, veiligheidsvoeringen en tijken.

Ook voor Softside waterbedden verkopen wij de onderdelen los.

Prijzen kunt u aanvragen per e-mail of telefoon 06-24387192.

logo zeemeermin
Wist u dat...

Logo Perfect

...wij al 32 jaar waterbed-ervaring hebben?

...wij alle losse waterbedonderdelen kunnen leveren?

...wij u kunnen helpen met onderhoud van uw waterbed?

...u bij ons terecht kunt voor al uw waterbed-vragen?